top of page
Knipsel2.PNG

Cleanupday voor bedrijven

WhatsApp Image 2021-10-14 at 15.48.31 (1).jpeg
Zones.jpg

Een schone omgeving voor jouw medewerkers

Binnenkort gaan we de wijken van Amsterdam zwerfafval proberen te maken. Dat doen we met scholieren, vrijwilligers en ook het bedrijfsleven. Een unieke uitdaging waar we de hulp van uw bedrijf voor nodig hebben. Want een schone omgeving is fijn voor mens en dier. En hoe leuk is het daar een steentje aan bij te dragen!? Wist u trouwens dat veel bedrijven de vestigingslocatie kiezen mede op basis van een schone omgeving? En dat consumenten meer besteden in een schone omgeving? 

U kunt meedoen op de volgende manieren:

​A. Zelf een stukje stad/dorp opruimen (voor een goed doel)

Jullie krijgen een stukje van uw stad toebedeeld via de Rubbiz zwerfafval app. U maakt dit met uw medewerkers schoon. Dat duurt ongeveer 90 minuten.

Wij zorgen voor een veilige outfit, afvalgrijpers en handschoenen voor minimaal 4 en maximaal 50 van uw medewerkers in bruikleen. Wij zorgen ook voor de vuilniszakken zodat er gescheiden kan worden geraapt. U ontvangt vooraf een online instructie van 5 minuten die u elk moment kan bekijken. Na afloop kunt u via de app vergelijken wie het meeste zwerfafval heeft opgeruimd en hoeveel bij elkaar gelopen is voor het goede doel. Een leuke actie voor uw medewerkers en het zorgt ook voor de nodige beweging! 

B. Adopteer een stukje Amsterdam voor het goed doel

Iedereen die opruimt krijgt 0,11 euro per gemaakte foto van het gevonden zwerfafval. Dit bedrag gaat naar een goed doel naar keuze van de gebruiker. Hiervoor gebruiken we de Rubbiz app (zie www.rubbiz.org). Wilt u het mogelijk maken dat de 0,11 euro uit naam van uw bedrijf wordt betaald aan het goede doel? Adopteer dan een stukje van de stad. Tijdens elke opruimactie verschijnt de bedrijfsnaam in beeld als sponsor van dit gebied. U kunt bijvoorbeeld een gebied kiezen in een straal van 500m van uw vestigingen. Maar ook een park of een bedrijventerrein. Geef de voorkeur aan in het onderstaande formulier en wij nemen contact met u op. Kosten 500 euro per gebied. Hiervan gaat het volledige bedrag zonder transactiekosten naar het goed doel. 

C. Een combinatie van A en B. 

Een combinatie kan natuurlijk ook. 

Aanmelden of meer informatie over bedrijven tijdens de Amsterdam Cleanup Day? 

Wilt u meedoen of wenst u meer informatie? Klik dan op deze link. Wij nemen dan spoedig contact op.

 

Overigens stopt deze actie niet na de actiedag. Blijf opruimen met de Rubbiz app en houdt Amsterdam schoon. Want iets weggooien in een schone omgeving is nu eenmaal veel moeilijker. Op naar een prettige leefomgeving voor iedereen.  

bottom of page